onsdag den 30. december 2015

Godt nytår!!! Og året der gik 2015

Jeg har et eneste nytårsforsæt: Ikke at lave undskyldninger på min blog over at jeg ikke skriver indlæg nok den. :-)

Og så vil jeg starte med at bryde det. :-)

Undskyld at jeg ikke har lavet et indlæg før nu!

Teknisk set er det vel ikke at overholde nytårsforsættet, når vi ikke er gået ind i det nye år endnu, er det? ;-)

Men seriøst ... hvad har jeg af nytårsforsætter? At skrive mere. At læse mere. At hygge mere. Generelt mere af alting. :-)

Hvad er der så sket i år? Året startede med at jeg var i gang med "Marie", en socialrealistisk ungdomsroman, der handler om mobning. Årsagen til genreskiftet var at jeg blev spurgt om jeg ikke ville prøve at skrive en sådan til Forlaget Tellerup, og det gav mig virkelig blod på tanden.
Jeg skrev på den henover årsregnskabet og blev færdig i løbet af foråret. Og omkring min fødselsdag i april, fik jeg den glædelige nyhed fra Forlaget Tellerup at de ville udgive den. SÅ sejt! :-)

Det fik mig virkelig i gang, og hen over sommeren/efteråret skrev jeg "Fie"; en socialrealistisk ungdomsroman mere. Den handler om cutting og var lidt mørkere og lidt mere barsk og jeg håber virkelig at den også bliver udgivet.

Så gik jeg faktisk lidt i stå, men lige her på årets sidste dage har jeg endelig fået gang i bog nr. 3 i den socialrealistiske serie. "Matthias" som kommer til at handle om netsikkerhed, og jeg glæder mig SÅ meget til at komme videre med den.
Nu er der så lige den lille detalje med årsregnskabet på mit civile arbejde, men jeg håber at kunne skrive alligevel. Det kunne jeg sidste år, så måske ...

Det var også i år at min kortroman om Satan "Tvisten" blev udgivet. Jeg var så heldig at blive udtaget til Forlaget Kandors serie med kortromaner og var nummer 4 i serien, så jeg udkom den 13. august.

Året bød også på bogmesser og hængen ud med mine skrivebuddies først ved Fantasybogmessen i Esbjerg, så Fantasybogmessen i Herlufsholm og slutteligt ved den store bogmesse i Bellacentret.

I år - hvor jeg også blev en del af forfattergruppen hos Tellerup - har jeg fået gode nye forfatterbekendtskaber som jeg håber jeg vil lære meget bedre at kende i årene fremover.

Alt i alt synes jeg at 2015 har været et godt bogår, og jeg har nydt hvert et øjeblik (undtaget herfra selvfølgelig de perioder hvor jeg ikke har været skrivende og har skreget i frustration) ;-)

2016 vil i første omgang byde på udgivelse af "Marie", som er programsat til at komme her til foråret. Den vil formentlig komme samtidig med Michella Rasmussens debutroman "Stalker", som også er i den social-realistiske genre, så det bliver virkelig spændende.

Forhåbentlig vil "Fie" også nå at udkomme i år (hvis alt går godt), og jeg bliver forhåbentlig færdig med "Matthias" i løbet af foråret.

Efter det ...? Jeg ved det ikke. Nu skal jeg vel først og fremmest se om de socialrealistiske sælger noget videre, for ellers tror jeg faktisk at jeg vil forsøge mig med en YA-roman. Det har jeg aldrig prøvet, så det er på høje tid.

Til sidst vil jeg gerne sige tak til alle de dejlige mennesker, der har præget forfatter-delen af mit liv sidste år, og som jeg håber vil være en del af det kommende år også.

Jeg ønsker jer alle et godt nyt år med masser af skønne oplevelser i vente.