søndag den 9. april 2006

Udgivelsernes tid

NU varer det ikke længe!

De næste par måneder bliver spændende for mit vedkommende.

MODERNE DANSKE EVENTYR I, der udgives på Forlaget AbZebra har udgivelsesdato d. 27. april 2006. Den dag afholdes der en reception i forbindelse med udgivelsen og samme dag vil det ligeledes blive offentliggjort hvem der har vundet eventyrudgivelsen for 2007.
Meget spændende!

I hvert fald har MODERNE DANSKE EVENTYR I formået at skabe noget opmærksomhed her i lokalsamfundet, da min optræden på TV2's regional-TV er blevet set af rigtig mange. Det bliver spændende at se hvordan bogen bliver modtaget.

Hvad jeg dog er endnu mere spændt på - hvis muligt - er ATALANTA. Min mytisk/historiske roman, som har været så længe undervejs, er nu gået i trykken. Det bliver vidunderligt at se den i bogform. Jeg glæder mig som et lille barn juleaften, og når pakken med bøgerne kommer, vil jeg med garanti også opføre mig som et lille barn. Ingen værdighed når den skal pakkes op. ;-)
Forsiden har Tamara Lara stået for, og selv om man har set på forsiden så mange gange på skærmen, så bliver det med garanti noget helt andet, når man står med den i hånden. I hvert fald synes jeg at det er blevet flot.

Den endelige udgivelsesdato er også blevet fastsat. Bogen ATALANTA - I GUDINDENS SKYGGE af Forlaget Forum vil være på gaden d. 30. maj 2006.

Så vidt vides vil jeg modtage bogen her sidst i april 2006, og dernæst skal anmelderne have 3 uger til at læse den, så de kan være klar med anmeldelserne på udgivelsesdatoen. Det vil sige at når jeg først har gået og nusset med bogen et stykke tid og har glædet mig over dens eksistens, kan jeg begynde at få dårlige nerver af ved tanken om de anmeldelser der måtte komme. Med hensyn til NYNAZISTEN var jeg heldig at få mange anmeldelser og især mange positive. Jeg krydser fingre for at anmelderne (og især lektørerne) vil tage godt imod ATALANTA.

Især fordi det er den historiske genre jeg er allermest begejstret for. I skrivende stund er jeg godt i gang med råudkastet til en historiske roman. Hvor ATALANTA har en del mytiske indslag, så er denne fuldt historisk. Jeg er måske halvvejs i forløbet og har været meget produktiv og inspireret på netop denne roman. Jeg håber, at jeg er i stand til at formidle den spændende historie tilfredsstillende, for slægten, som jeg følger, er uhyre interessant og har oplevet så mange voldsomme begivenheder.

Derudover har jeg endnu til gode at få redigeret min krimi til konkurrencen ved Husets Forlag. Konkurrencen har deadline d. 1. juni 2006, så jeg har stadig noget tid at få den redigeret i, men jeg kan mærke at lysten er begyndt at melde sig. Nu er det også snart lang tid siden jeg skrev den, så jeg vil snart være i stand til at læse den med friske øjne. I mellemtiden er titlen dog blevet fastsat og jeg kan afsløre her at titlen på min krimi vil være: MØRKETS MAGTER.
Det bliver spændende at se hvordan den klarer sig i den hårde konkurrence der givetvis vil være.

Så ... inden I siger noget ... JO, jeg er spændt for tiden. ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar