torsdag den 15. november 2012

Bogforum 2012 derpå

Årets bogforum er jo som bekendt afsluttet, og det er ved at være en ganske herlig tradition.

Vi startede den sidste år, så to år er måske en anelse lidt at kalde for en tradition, men jeg håber da at vi kan gøre det mange år frem, for det er usandsynligt hyggeligt, skræmmende, klaustrofobisk og vanvittigt skægt.

Jeg skal starte med at sige at vi er: Pernille Eybye - forfatter til den aktuelle vampyrserie Blodets Bånd, Carina Evytt - horrorforfatter, senest med romanen Jack the Rippers lærling og nu, som det nyeste skud på Tellerup stammen: Louise Haiberg, som debuterer næste år med en dæmonroman.
Ja, og så undertegnede. Måske bedre kendt som gruppens praktiske gris. ;-)

Pernille har givet en ganske fremragende og humoristisk fremstilling af vores tur til Bogforum på sin blog: http://pernilleeybye.blogspot.dk/, og for dem der kan klare sig med færre detaljer ;-), har Louise også skrevet om den her: http://louisehaiberg.blogspot.dk/
I øvrigt har Michael Kamp skrevet et særdeles underholdende indlæg om BogForum her: http://www.michaelkamp.dk/bogforum-2012.html

Og dermed behøver jeg så slet ikke at skrive om det. :-)

Da jeg vendte tilbage til virkeligheden fra en weekend, hvor man ser kendisser overalt (både udenfor og indenfor litteraturens verden), og tilbage til mit civile job, blev jeg spurgt hvad jeg så havde set. Om jeg havde set Jussi Adler Olsen, Camilla Läckberg, Ken Follet osv osv osv.

Men nej. Alt det så vi slet ikke, for Bogforum er - i hvert fald for mig - en chance for at hænge ud med mine gode forfattervenner på en anden måde end normalt. Forfattere har taget nettet til sig, og vi kommunikerer gerne og villigt på nettet eller via mails. Også fordi vi jo ofte bor med lang afstand i mellem os.
Og så er det frygtelig skønt at kunne samles, og bare sidde i hotellets bløde (og lidt udtrådte) chesterfield sofaer og bare have samtaler, som man sjældent har det med andre mennesker. Vi fiser omkring emner i vores allesammens bøger, vores personer, andre forfattere, forlag, dagens oplevelser, men også emner som dyrs sexvaner, tegnsprog, katte, dæmoner, vampyrer og alt andet mellem himmel og jord kan nå at blive vendt.

Jeg glæder mig allerede til næste år ... :-)

3 kommentarer:

 1. Yeah, jeg føler også det er en tradition! Efter Fantasymessen føles det jo, som om vi er på messe sådan jævnligt ;o)

  Det kan vel ikke passe, at der går et helt år inden næste gang?

  SvarSlet
 2. Nej, vi må da være i stand til at finde en anden messe inden da. ;o)

  SvarSlet
 3. En super (!) tradition. Det er næsten årets højdepunkt.
  Jeg har i hvert fald allerede taget fri 8. november næste år. ;-)

  Og så mener jeg faktisk at krimi/horror messen ligger i marts, hvis ikke jeg husker forkert, så der er jo ikke længe til. :-)

  SvarSlet