søndag den 15. september 2013

Fantasymesse på Herlufsholm og ... udfordringen

Her i weekenden har jeg været på den nu anden årlige fantasybogmesse på Herlufsholms kostskole.
For mig at se, så det ud som om der var flere mennesker om lørdagen end sidste år, og det virkede som en succes.
I al fald er det hele flot opstillet og det er jo nogle helt utroligt smukke rammer.
Man kunne måske godt ønske sig at der var et lille slip mellem foredragene, for hvis man vil se to forfattere i træk, skal man nærmest løbe hen ad gangen for de sker jo skiftevis i de to sale.

Anyway ... det var godt.

MEN ... det er jo faktisk ikke den primære årsag til at jeg tager til bogmesser. Det er jo for at møde mine gode skrivevenner; Carina Evytt, Pernille Eybye og Louise Haiberg.

Alle tre forfattere, der udkommer på Forlaget Tellerup, som skriver hhv. horror eller i de fantastiske genrer, og som er lige så underligt skruet sammen i hovedet som jeg selv.
Ok, de har bedre hukommelser, men derudover så er de lige sære som undertegnede.

De samtaler vi kan føre ... af og til kan jeg ikke lade være med at tænke at "almindelige mennesker" overhører vores samtaler.
Fx sad vi i går aftes på en italiensk restaurant i ... åh gud, aner faktisk ikke om det var Næstved eller Slagelse (tror det var Næstved) og indtog vores aftensmad. Her sad vi (igen) og diskuterede sexscener, nærmere specifikt i Pernille Eybyes vampyrserie, der jo henvender sig til unge.
Vi er så nogle stykker der har lidt ondt af den unge helt i bogen, for der er en masse kærlighedsscener, der ikke helt fører til klimaks. Vi mener jo at han må være på nippet til et sammenbrud, hvis ikke han snart får noget.
Og det sad vi så (blandt andet) og diskuterede på den restaurant. De mennesker bag os må have tænkt ... Ja, jeg ved faktisk ikke hvad de har tænkt. ;-)

Jeg ved godt at jeg ikke er så god til at opdatere bloggen her for tiden, men det skyldes faktisk at jeg er dybt begravet i darc erotica novellen. DET er godt nok noget af en udfordring. Altså det går fint fremad med den, og nu er jeg da også nået over minimumskravet på 4.000 ord, men nøj, det går langsomt.
Måske fordi den er grænseoverskridende for mig at skrive. På flere punkter, men man skal jo udfordre sig selv, ikke? :-)

I hvert fald regner jeg med at blive færdig inden deadline den 30, så jeg må hellere rubbe mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar