onsdag den 11. juni 2014

Den er sååååå fin!!

Og prøv lige at høre her:

Freaks er både et følsomt drama, en morsom og karnevalsk fortælling og en spændingsroman om et sort kapitel i historien om den lægevidenskabelige opklaring af mysteriet om menneskekroppen. Samtidig er bogen en til alle tider relevant diskussion om etik, tolerance og mellemmenneskelig respekt. Efter endt læsning kan man således - grebet, underholdt og provokeret - stille sig selv spørgsmålet: Hvem er de "freaks" titlen peger på?


I dag kom den så. Min "lille" baby, som jeg har ventet på i ... godt syv år. Eller ... det er måske uretfærdigt, for selvfølgelig er det ikke Freaks jeg har ventet på, men en romanudgivelse.

Jeg har jo noget ufrivilligt holdt en pause i både skriveri og udgivelser, og måske derfor føles det desto endnu bedre at stå med en roman i hånden, som er min. MIN, MIN, MIN! skriger jeg barnligt og entusiastisk ud i verden. :-)

Og samtidig går jeg så også i flyverskjul, for nu kommer den onde verdens hårde bedømmelser af min lille forsvarsløse baby. ;-)
Men igen ... som vi jo også gør vores børn flyvefærdige til verdenen, således også bøgerne. De skulle jo helst, gennem nænsom skrivning, hård redigering og korrekturlæsning og et forlags professionelle håndtering være klar til hvad der måtte komme.

Kryds fingre for at min nye roman vil klare sig godt. Eller ... (ranker lige ryggen) selvfølgelig vil den klare sig godt. Det er jo en god historie, som jeg stadig elsker, så ... hvor galt kan det lige gå? ;-)2 kommentarer:

  1. Stort tillykke! Hvor må det være fantastisk at stå med sin egen bog! Håber det må gå den godt, flot ser den ihvertfald ud.

    SvarSlet
  2. Tusind tak, Sarah! Det ER meget fantastisk, og meget nervepirrende ... hvad hvis folk ikke kan lide den? Hvis den bare bliver sablet ned af anmelderne? Eller endnu værre ... ignorerer den!
    Yrk!
    Jeg takker for dine håb! :-)

    SvarSlet