lørdag den 28. marts 2015

Satan og Marie og alle de andre ...

Hold da op, det er længe siden jeg har været her på bloggen, hvad jeg selvfølgelig har haft dårlig samvittighed over.
Meeen det er nu ikke fordi jeg har ligget på den lade side. Jeg haft haft frygtelig travlt med alskens ting og sager, så det tager vi lige fra en ende af.

Først og fremmest Satan-historien. Forlaget Kandor er i færd med at udgive en serie kortromaner om danske forfatteres fortolkning af den mytiske figur Satan. 
Min roman kommer til at hedde "Den 4. bog om Satan - Tvisten" og er planlagt til udgivelse i august måned, men allerede inden kan du stifte bekendtskab med serien.

Her den 13. april udkommer Martin Schjönnings bidrag: "Den 1. bog om Satan - Deroute", som jeg allerede har forudbestilt. Jeg tror det bliver en vildt god serie, og jeg er spændt på at læse dem alle.
Jeg er ret overbevist om at jeg vil sidde med fornemmelsen af: "Argh, hvorfor fandt jeg dog ikke på det!" ved hver eneste roman. :-)

De kommer til at koste sølle 119,- kroner pr. bog, så det er da en overkommelig pris, må man sige. Første bog kan købes her.

I mellemtiden har jeg også haft "Den 4. bog om Satan - Tvisten" til redigering, hvor jeg har gennemgået alle redaktørens kommentarer og komma-forslag. (Sidstnævnte accepterer jeg altid, for jeg er en skovl til at sætte kommaer).
Men den er returneret, bagsideteksten er foreslået, så nu afventer jeg om redaktøren er enig med mig. :-)

Derudover har jeg (endelig) fået oprettet mig en Facebook Forfatterprofil, altså sådan en med statistik og alt muligt hejs. :-) Og jeg har allerede rundet de første 100 likes! Jeg er da lidt selvfed. :-)
For ligesom at kunne præsentere mit forfatterskab har jeg uploadet en post næsten daglig med et billede af en af mine tidligere udgivelse. 
Hvis I skulle suse forbi på et tidspunkt ville jeg da blive superglad for et "like" på den. Den kan ses her.

Og nu til det projekt, der faktisk har fyldt allermest i min hjerne. Min ungdomsbog.

Her sidste efterår var der jo et forlag, der spurgte om jeg kunne tænke mig at prøve at skrive en ungdomsbog. Jeg tænkte; hvorfor ikke, og gik fluks i kast med opgaven. Jeg havde lidt svært ved at finde min ungdommelige stemme igen, men da jeg fandt ud af at ændre hele bogen til 1. persons fortæller gik det lige pludselig meget bedre. Det var en mærkelig opdagelse, for jeg har aldrig tidligere skrevet i 1. person, men det virkede.
For godt halvanden uges tid siden blev jeg så færdig med første udkast!!

Jeg er SÅ glad. Jeg har haft svært ved at holde min interesse fanget på et projekt længe nok til at det kunne blive afsluttet, så jeg føler mig RET selvfed over at det endelig lykkedes mig. Okay, det er en lille let sag på kun ca 140 wordsider, men stadig! Den har begyndelse og slutning og forhåbentlig også et hæderligt indhold. :-)

Lige nu er jeg så ved at gennemgå mine skrivebuddies kommentarer, kritik, ros og forbedringsforslag, og når det så er sket, vil jeg selv læse den højt for mig selv, for at fange de sidste ting. Og derefter ... afsted til forlaget!

Det er jeg temmelig spændt på. Jeg tror at jeg har fået lavet et godt resultat (bær over med mig, jeg er lige nu i den periode der hedder: "ARGH, det er noget lort jeg har skrevet!" - I ved ... den der periode der ligger lige før "Hold nu kæft, jeg er genial!").
Anyway, jeg synes den er god, det er et vigtigt emne jeg behandler, men ikke et af de allermest fortærskede emner, så jo ... jeg er godt tilfreds.
Nu håber jeg så bare at forlaget også er det. :-)

Arbejdstitlen hedder: "Er du okay, Marie?", og den kommer I forhåbentligt til at høre mere til.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar