tirsdag den 24. februar 2015

Hail Satan ....

Ja, det er altså ikke fordi jeg vil springe ud som satanist, selv om ... hvis jeg skulle vælge en trosretning var det nok nærmere den vej jeg ville gå end så mange andre ... ;-), MEN ...

Dadadaaaaaaaaaaam (må jeg få en trommehvirvel, tak?)

Jeg er blevet udtaget til at deltage i Forlaget Kandors serie af kortromaner om netop Satan!

Det er svært at få armene ned igen, for det betyder at udgivelsen 2015 er i hus! :-) Jeg er så glad over at min lille historie blev udvalgt!

Forlaget Kandor lavede et opslag for snart længe siden, hvori der stod:
Hvem er Satan? For mit vedkommende er han metaforen på alt det onde i mig. Alt det onde i dig. Alt det onde i hele menneskeheden. Men hvem er han for dig?
Manuskriptet skal være dramatiseret fiktion ...
Se hele opslaget her.

Det er "kun" en kortroman på mellem 15.000-20.000 ord, så lige hvor stor den bliver i trykt form, ved jeg ikke endnu, men det er en overskuelig historie.

Nu må jeg selvfølgelig ikke afsløre mit bud på det, men jeg kan fortælle at jeg havde det rigtigt sjovt med at skrive det, og det gav mig mulighed for at fortælle om mit syn på religion og Satan.

Der kommer 10 bind i serien og lige nu er de første 7 blevet offentliggjort. Det blev:

1. bind: Deroute af Martin Schjönning
2. bind: En sand kunstner af Jakob Friis Andersen
3. bind: Kærlighedens Væsen af Aske Munk-Jørgensen
4. bind: Tvisten af Anika Eibe
5. bind: En ørn fanger ikke fluer af David Garmark
6. bind: Hels rejse af Signe Fahl
7. bind: Ormeføde af Irene Rasmussen.

Mit bidrag er programsat til at blive udgivet i august 2015, så det glæder jeg mig vildt til. Også til at læse de andre bud, for det er spændende at se hvad deres bud på det her var.

Jeg er også stolt og glad over at jeg igen har fået lov til at udgive hos Forlaget Kandor, som har haft nogle fantastisk spændende konkurrencer over emner, som afprøver de gængse litterære grænser. Som fx Darc Erotica novellesamlingen, "Vampyr" som havde til formål at få vampyrerne ud af pigeværelserne igen og varulve.

Jeg skal nok holde jer løbende opdateret!
2 kommentarer: