lørdag den 5. april 2008

Ih hvor går det godt!

Sådan der! Ja sgu! Og dælme godt gået!

I stedet for at beklage mig over at der ikke er sket nogle opdateringer her så længe, vil jeg fokusere på det positive.

Nej, der er ikke sket noget her siden … guderne skal vide hvornår, men jeg bilder mig selv ind at det går nok, for sååå mange kommer nok heller ikke forbi min hjemmeside, så der er nok ikke rigtig nogen, der har lagt mærke til det. :-)
Som sagt vil jeg i stedet koncentrere mig over det positive. Det seneste lille år har jo været en kende atypisk for mit vedkommende. Det har været præget først af ladhed og siden af travlhed.
De sidste to måneder inden fødslen var jeg ellers sygemeldt og ikke synderligt mobil, og derfor burde jeg have kunnet skrive så det sprøjtede ud af mig, men sådan skulle det ikke gå. Jeg kræver åbenbart et højt energiniveau for at kunne skrive noget som helst, og det havde jeg i hvert fald ikke inden fødslen.

Så kom Mini-Eiben og så er der jo lige pludselig tusind andre ting at tage sig til. De første måneder flyder døgnet sammen og da tøsen ikke er kendt for at tage lange søvnstræk, så var det også så og så med skriveriet.

Da der så endelig kom en form for rytme, var det også tiden at vende tilbage til arbejdet. Og netop på den tid hvor jeg vælger at vende tilbage, er der så hunne meget at lave, at de få timers frihed, jeg har fået hver aften, er gået med overarbejde.

Men så ….!

Nu føler jeg mig så forfærdelig effektiv at det er helt uudholdeligt. :-)

Mit bidrag til Gyldendals Romankonkurrence er blevet færdigredigeret og sendt af sted. Jeg vil ikke afsløre navnet her, for det konflikter nok med visse konkurrenceregler, men det kom af sted til tiden og nu kan man så bare vente og se hvad der sker.
Faktisk kender jeg tre af de andre deltagere og jeg håber på at det bliver nogle af os amatører frem for en af de garvede. Ikke at de garvede ikke fortjener 100.000 kroner, men det er rart med en konkurrence, hvor alle er på lige fod fra begyndelsen.
Synd at de konkurrencer kun kommer med 10 års mellemrum.

Min gamle krimi, som jeg skrev til konkurrencen ved Husets Forlag, og som gjorde det vældig godt, selv om det ikke vandt, har også fået en overhaling, og har nu fået en chance til. Det er på vej til sit første forlag, og så må vi se hvad der sker med den.

Måske bider de ikke lige med det samme, men manuskriptet er næsten for godt til at blive henlagt allerede.

Jeg har fået betalæst og svaret mails som har ligget siden december, og jeg har netop i går færdiggjort endnu et eventyr til Forlaget ABZebra.

Så … ja sgu! Føler mig dælme effektiv for tiden. :-)

Og hvad så nu? Tjo … jeg har et par eventyrideer mere oppe i ærmet, så dem vil jeg nok kaste mig over.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar