mandag den 19. marts 2012

Forår

Kan I mærke det?

Selv om vinden er bidende kold, så varmes rygstykkerne når man står i læ.

Jeg har også allerede været lidt i haven, plantet et par rosenbuske til glæde for Mini-Eiben, som er tosset med roser og en brombærbusk. Og så er jeg ved at fritlægge mine hindbær for sikke da en masse græs vi har heromkring. :-)

I det hele taget så er jeg helt tosset efter at komme ud. Der er rigtig mange ting jeg gerne vil i gang med. Man føler sig jo helt opløftet med energi efter den lange våde periode vi har haft.
Og energi har jeg i hvert fald haft. Jeg skriver stadig løs på "Colosseum" (har stadig ikke fundet en god titel endnu), og det går virkelig godt! Jeg er meget overrasket over mig selv, og jeg skylder en stor tak til nogle rigtig talentfulde forfattere: Carina Evytt og Pernille Eybye for at have holdt mig til ilden.

Jeg har kunnet skrive mindst et kapitel om ugen, hvilket også betyder at jeg nu er på 160 sider. Samtidig har strukturen gjort at jeg nu næsten ved at jeg er færdig om en 7-8 uger.
Altså med første gennemskrivning. Så kommer der en del redigering og en korrekturlæsning, og lige en tur om de sidste betalæsere. Og så .... så er det tiden for mit lille barn at komme ud at flyve.
Men én ting ad gangen (som jeg også lærte under mit stressnedbrud) :-) Først skal slutningen skrives, og jeg glæder mig faktisk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar