onsdag den 25. september 2013

Darc Erotica og rent bord

Jeg føler mig faktisk ret godt tilpas her til aften.

For det første har jeg fået gjort rent bord angående betalæsningsopgaver og andre skriverelaterede ting. Lige nu - i dette sekund - har jeg ikke noget, nogen venter på. Det er altid en rar fornemmelse. :-)

Dernæst nåede jeg faktisk at blive færdig med novellen til Forlaget Kandors Darc Erotica konkurrence. Den endte på 8.5000 ord, og det er faktisk udmærket. Grænsen gik helt op til 15.000 ord så jeg havde rigeligt med plads.
Ikke som til drengenovelle-konkurrencen, hvor det var 1500 ord. Det er sgu godt nok ikke meget.
Nåh, DE-novellen ... Puha ... Nu vil jeg jo selvfølgelig ikke afsløre historien her, for det er jo stadig en konkurrence, men hold da op, den var grænseoverskridende at skrive.
Jeg skriftevis rødmede og gøs under hele seancen.

Og så melder tanken sig ... TÆNK NU ... hvis den rent faktisk bliver udtaget til antologien! Vil jeg så ikke rødme endnu mere? ;-)
Nåh, den hurdle tager vi, når vi når til den.

Så er der endelig kommet svar vedrørende Freaks. Den fik en rigtig flot udtalelse med på vejen og et dejligt uddybende svar, men desværre havde det pågældende forlag ikke plads i programmet til netop den roman.
Det havde jeg faktisk gættet fra starten af, men jeg kan virkelig godt lide både redaktøren og den omgangstone de har på det forlag, så derfor gav jeg det en chance.

Nu er Freaks så blevet sendt ind til et andet forlag, hvor den kunne passe lidt bedre, så nu krydser jeg bare fingre for det.

Og så har forlaget Casso udskrevet en krimikonkurrence, som jeg overvejer at deltage i med min krimi Mørkets Magter. Jeg har dog lige skrevet til dem for at høre lidt mere om betingelserne, men hvis de ellers er ok, så kaster jeg nok MM i nakken på dem. Først skal den dog have en overhaling, for jeg er jo selvfølgelig blevet bedre siden jeg skrev den. :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar