onsdag den 18. juni 2014

Work overload ...

Ej ha da ...

I denne periode, skulle jeg jo ellers bare juble over endelig at sidde med "Freaks" i hænderne. I mine drømme de seneste måneder havde jeg ellers fantaseret om hvordan jeg bare skulle sidde i en solstråle med min bog i hånden, ae den kærlig og kun fokusere om at markedsføre den vidt og bredt, men men men ...

Nogle gange har ting det altså med at klumpe sig sammen. Her i sidste weekend var min hjerne lige ved at brænde sammen, fordi jeg pludselig mente at der var tusind ting jeg skulle huske på. Jeg begyndte at blive arrig og mærkede stress-symptomerne banke på, så jeg kom i tanke om at det nok var en god idé at få tingene nedfældet på papir.
Disse to uger (25 og 26) er bare fyldt med alt muligt. Der er et hav af små ting, blandt andet skulle datteren en tur til København, vores hund skal klippes, frisørtider, kiropratortider, massivt overarbejde på mit civile job, så er der lige en rigtig fed oplevelse, og så en ... suk ... følelsesmæssigt drænende oplevelse.

Alt i alt blev det pludselig til mange ting, så jeg fattede nogle stykker papir og skrev ned, hvad jeg skulle huske.
Det ser måske ikke så voldsomt ud, men oveni de ting, der står på listen her, så er der selvfølgelig fuldtidsarbejde (plus overarbejde), madpakker, vasketøj og alt det andet daglige. Og så bliver det faktisk til en del.


Fra torsdag i næste uge får jeg besøg af ... lad os bare sige "noget familie", som har proklameret at de kommer altså torsdag, parkerer deres autocamper på vores gårdsplads og bliver "nogle" dage. Gået på klingen endte jeg så med at overbevise dem om at tage hjem søndag aften eller senest mandag morgen, fordi vi altså havde arbejde at passe.
Ikke nok med at jeg ikke er fantastisk vild med at have overnattende gæster, er det her også familie, som virkelig dræner mig for energi. 
Men okay, det er fire dage, jeg dør ikke af det (prøver jeg at overbevise mig selv om). Og jeg gider slet ikke tænke på det før torsdag den 26. juni.

Hvad federe er, at jeg to af dagene drager mod Sverige for at se en koncert med Avenged Sevenfold. Et amerikans metal/rock band, som jeg er ret tosset med. Gemalen og jeg har endda skejet ud og booket et værelse på et femstjernet hotel på femogtyvende etage. Det bliver ret lækkert. :-)

Og så er det jo faktisk tirsdag den 24. juni at "Freaks" bliver udgivet officielt, og jeg deromkring kan begynde at google efter anmeldelser. Nervewrecking!!

Så de næste to uger bliver travle, skønne og belastende. Jeg glæder mig til at de er overstået, så jeg få et normalt liv igen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar