mandag den 22. oktober 2007

Dronning af blod

Nu er den her endelig!!!

Dronning af Blod udkommer på fredag den 26. oktober 2007.

For et par dage siden modtog jeg den endelig. Og hvor er den smuk! Med sin smukke hardbackindpakning oser den af kvalitet og ... ”lækkerhed”. Forlaget har virkelig ofret både tid og penge på den og det kan bare ses.

At jeg så med bævende knæ og svedige håndflader så går og frygter for reaktionerne i den nærmeste tid, er en helt anden sag.

Hvordan vil anmelderne tage imod den? Hvad vil lektøren fra DBC sige til den? Vil den indfri både mine og forlagets forventninger? Og krav?

Puha ... hvor skønt det end er at få en bog på gaden, så er det altså ikke uden frygt.

I sidste uge blev jeg interviewet (og fotograferet – trofaste læsere her på siden vil vide at jeg hader det!) til to aviser. Den ene artikel kommer i morgen og det er OGSÅ med bæven at jeg går og venter på at se hvordan billedet og artiklen er faldet ud.
Nu er forsiden også blevet offentliggjort, men desværre har jeg ikke engang fået en god fil at putte her på hjemmesiden, så I må nøjes med dette billede i dårlig kvalitet. Til gengæld er forsiden flot! :-)
Skriveriet går også rigtigt godt. Tænk sig ... de to måneder før fødslen hvor jeg havde SÅ meget tid at skrive i, kunne jeg slet ikke bruge fornuftigt. Jeg var SÅ uinspireret og ugidelig på skrivefronten, og nu ...

Jeg sover kun få timer ad gangen, prøver at få en dagligdag til at fungere med en lille ny og alligevel så er inspirationen og skrivelysten vendt tilbage for fuld kraft.

Er det ikke vidunderligt? ;-)

Jeg vender snart tilbage med nyt. Det varer nok ikke længe inden at jeg får anmeldelser på den gode dronning Arsinöe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar