søndag den 22. december 2013

Glædelig jul til alle jer fra alle ... mig. :-)

Er julestemningen ved at ramme jer? Det har den mig. :-)

Jeg kunne selvfølgelig godt have ønsket mig noget dryssende hyggelig sne her i juleferien, men sjovt nok ramte julestemningen mig her den anden dag, hvor jeg var oppe i byen og det pissede ned. Det er åbenbart ikke altid sneen, der trigger det. :-)

Hvad foregår der så her på "landstedet"? Tjo, vi har fået lavet os et midlertidigt soveværelse og har i den forbindelse fuldstændig ryddet ud i børneværelset på samme tid. Resultatet blev intet mindre end 3 sække med legetøj og 3½ sække med tøj, der blev kørt ned til Kirkens Korshær, og et børneværelse, der nu er både stort, ryddeligt og overskueligt for Mini-Eiben.

Samtidig med at hele huset så stod på den anden ende og al bohave stod opmagasineret i stuen, mens der blev sorteret, blev presset på arbejdet intensiveret. Vi har RET meget at lave med deadline pr. nytår og efterfølgende årsregnskab, hvor revisionen kommer allerede den 15. januar og forventer at vi er færdige med alt, og jeg kunne mærke presset vokse.
Jeg har ellers været sindssyg god til at holde stressen nede, og har været snotfri i halvandet år (hvilket er ret imponerende, når man tænker på at jeg havde back-to-back forkølelser i min stress-periode), men nu for nylig ramte stress-symptomerne mig med en hammer. Først en mavevirus med ret klamme bivirkninger og efterfølgende en totalt tilstoppet næse.

Ok, så ... got it, stressmonster ... slow down ... så måtte jeg jo tvinge mig selv til at standse op, og hvad der er endnu sværere ... tvinge mig selv til IKKE at tænke på alle de ting, jeg ikke nåede.
Men hey ... succes ... jeg har nu haft ferie i to dage, og hver gang tankerne om noget arbejdsrelateret har ramt mig, har jeg pareret og afvist. Jeg er faktisk lidt stolt af mig selv. :-)

I går aftes fik jeg endda kigget lidt på "Djævleblod" som arbejdstitlen er på min nuværende roman, og fik skrevet en hel side (ok, det er ikke meget, men så kom jeg da i gang igen), så nu er jeg forhåbningsfuld igen.

Nu de næste par dage får jeg selvfølgelig ikke tid til at skrive, men bagefter er der stadig juleferie tilbage og måske kan jeg få kastet nogle kapitler af mig. Det kunne være SÅ godt.

Glædelig jul til alle!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar