søndag den 8. december 2013

Romanudgivelse - Endelig!!!!

Sidste gang det skete, var i 2007.
Mini-Eiben og Dronning af blod så næsten simultant livets lys, og siden dengang har det godt nok stået sløjt til med romanudgivelserne.
Først med ammehjerne, så med stressnedbrud, som jeg nok må tilstå tog længere tid end amme-hjernen, og derpå en skriveblokering.

Langsomt kæmpede jeg mig tilbage. Fik skrevet en del, men ikke lige noget udgivelsesværdigt, og så fik jeg endelig indfanget nogle muser, som kunne hjælpe mig igennem.

Okay, det skal ikke forklejnes at jeg i den mellemliggende periode har vundet en pris hos Kulturstyrelsen, vundet førstepræmie i en novellekonkurrence, vundet deltagelse i en anden og medvirker i to andre novelleantologier. Hov, det lyder sgu da egentlig også ret flot, når jeg sådan lister det op, men ... det er sgu ikke helt det samme som en roman.

Og endelig, ENDELIG! lykkedes det mig at få skrevet en historie, som jeg selv er ret betaget af.
Den handler om freaks (altså mennesker med fysiske defekter) kontra lægevidenskaben i det tidlige 1800 tal i London.

Og nu ... Forlaget Turbine har sagt ja til at lægge ryg til mine udgydelser!! Tusind tak til dem, for at tro på mit projekt.

Konsulenten som fik historien til vurdering skrev bl.a.:

Plottet er godt sat op, og tempoet er også godt. Emnet er fascinerende, og sproget er flydende og i orden. Ikke så meget mere at sige: God underholdning med solid morale, der sagtens kan gøre sig gældende også i nutiden.

Nu er romanen så blevet redigeret, bagsideteksten fastlagt, pressemeddelelsen skrevet, og nu venter jeg så på et udkast til en forside. Spændende!!

Udgivelsen er foreløbigt blevet berammet til sensommeren 2014, og jeg glæder mig allerede som et lille barn.

Og for nu lige at blive i stemningen, skal I da lige have bogens themesong en gang til.

Jeg glæææææder mig til 2014! :-)


1 kommentar:

  1. Sensommeren 2014 ... suk, der er godt nok længe til ... men så er der noget at se FREM til! ;oP

    Yay!

    Og tillykke! :o)

    SvarSlet