mandag den 1. april 2013

Overspringshandlinger og input af ord

Jeg er så små godt ved at komme i gang igen. Det har holdt hårdt, men åbenbart havde jeg et behov for at lave absolut ingenting i skammelig lang tid.
Det er pænt træls.

I stedet for at være fornuftig og arbejde med Freaks har jeg brugt tiden på ligegyldige online spil og ikke mindst få mig opdateret på nyheder og politik i særdeleshed. Noget jeg normalt bruger utrolig lidt tid på.
Jeg har så surfet rundt mellem de forskellige avisers debatsektioner og er også endt på Facebook siderne for diverse politikere, og hold nu kæft ... jeg er dybt forarget og chokeret.
Den måde folk omtaler og tiltaler hinanden og ikke mindst politikerne på, er jo mildest talt skræmmende. Grimt i bedste fald, og direkte ondskabsfuldt og modbydeligt i værste.
Tænk sig, at man mener man kan tillade sig at tilsvine andre mennesker på den måde?
Har I set det?
Jeg er faktisk rystet.

En ting er at man ikke bryder sig om den politik der bliver ført. Uanset om man tilhører rød eller blå stue. En anden ting er selvfølgelig den mængde af misinformationer af de vælgere, der nu har stemt på den nuværende regering. Man kan forstå deres frustrationer. I det hele taget er der vist pænt meget at være utilfreds med for tiden.
Men berettiger det til sådan et perfidt sprog? Tilsvining af personer? Og jeg havde nær skrevet offentlige, men man skal sgu tale ordentligt uanset om det er politikere eller almindelige mennesker man taler om/til.

Nåh, det var vist bare et surt opstød. :-)

I mellemtiden har jeg så også gjort noget for sparke gang i mit eget skriveri igen. Min gode ven Carina Evytt har det ordsprog: For at der skal komme ord ud, må der ord ind.
Og det er ganske vist. Jeg har læst ufattelig lidt her i foråret, og det har jeg nu valgt at råde bod på.

Så! Nu er jeg gået i gang med Isfolket af Margit Sandemo. 47 bøger om en slægt der kæmper mod en forbandelse, som deres stamfader i 1200 tallet har lagt på dem.
Jeg ved ikke hvad der er med de bøger, men de giver mig altid lyst til at skrive. Der er så ufattelig meget i dem, og jeg stor-elsker dem.
Det er så ... *host* ... 9. gang jeg læser dem. :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar